Jag har faktiskt en ursäkt xD

Förlåt mig, men jag har en ursäkt. Inte typ: Jag orkade inte uppdatera, utan mer dramatisk än så. Nu är jag i Stockholm med min kusins sto, fölet, Gaia och hennes föl. De andra är kvar på sommarbetet. Gaias föl blev ett isabellfärgat hingstföl, Maja(gaias ägare) kallar honom Prins. Och Maja(kusinens sto) fick ett underbart stoföl vid namn Lavendel's Jade. 
 
 
Det är något fel på bildfunktionen så jag kan inte lägga till bilder på fölisarna, men Jade är svart och Prins isabellfärgad, som sagt. 
 
Här kommer ursäkten ni väntat på: Min farfar är död efter fem år av sjukdom.
 
 
S

Ridning x4

Här kommer ett litet inlägg, ska verkligen försöka uppdatera dagligen. 
 
Det blev hoppning med Caspian och markarbete med Indie, som planerat. Jag övade räcken och murar med Caspian, hans formsvacka är över och han flyyyyger :D Indie var lite stel, men jag fick henne att gå på tygeln större delen av tiden ;) Jag övade bommar på långsidan, bara travbommar :) Hon var superfin hon med, jag kan verkligen inte klaga på mina hästar. 
 
Sen badade jag med Caspian också. Det var ljummet i vattnet, tillräckligt för att vi kunde vara i ett bra tag! Supermysigt :D Jag älskar sommaren, jag kommer alltid mycket närmare mina hästar då ;) Sen rider jag 2 - 5 km per dag med Indie, så att hon får upp konditionen. Idag red jag runt en mindre sjö med lillasyrran på Kimberly och lillebrorsan på Dissa :) 
Indie outfit:
  Repgrimma

Det gick jättebra, det blev t.o.m lite galopp :o Trodde aldrig jag skulle våga, men när Kimberly och Dissa satte iväg var Indie inte sen på att hänga efter. 
Mina killar, jag saknar er så </3

Förlåt förlåt :c

Uppdateringen suger, statistiken suger... Men jag antar att det är för att det är sommarlov! Jag pallar iaf inte hänga vid datorn 24/7. 90% av tiden spenderar jag utomus: Går på promenader med hästarna, barbackaritter, låter dem beta, bara tittar på dem i hagen. Jag längtar ut till mitt sommarställe så jag kan släppa alla hästar i sommarhagen :)  
 
Igår: Jag var på uteritt med Caspian, var vid havet och badade och i skogen, för där var det skuggigt ;) Det var jättemysigt, lillasyrran följde med på El Isidor. Jag provade också att hoppa med Indie :D Hon var superfin, inget snack om saken. Jag provade först ett kryss och ett räcke, sedan studs med två kryss och sedan två räcken och efter det en kort bana. Hon lyssnade jättebra, höll ett bra tempo och hoppade av rätt. Jag avslutade med en liten promenix till stranden där jag badade med henne första gången :D
 
Idag: Det blev lite NH-träning på stranden med Caspian idag xD Han var först väldigt förvirrad eftersom det fanns massa saker att bli distraherad av, men sedan koncentrerade han sig på mig och det gick super! Han kommer numera när man ropar+att man inte behöver ha grimskaft :) Med Indie blev det ett dressyrpass, lite konditionsträning ;) Jag övade på att få ner henne på tygeln och så travade jag större delen av passet. Jag ska försöka rida henne 2 ggr per dag i sommar, så att hon får upp konditionen ;) 
El Isidor

RSS 2.0