Mina hästar

Dallas xx
Engelskt Fullblod
Valack
e. Dressong xx
u. Minnie xx
12 år
176 cm
Mörkbrun m. stjuten stjärn
Dallas är en riktig hopp- och terränghäst, men i dressyren blir han stel och lat. Trots att han är ett engelskt fullblod så är han bastant och inte alltid så jättepigg. Om han inte fått gå dagen innan blir han stark i munnen och vill inte lyssna på tygeln. Han föddes här av min dåvarande foderhäst Minnie.
Orion xx
Engelskt Fullblod
Valack
e. Phoenix xx
u. Minnie xx
7 år
174 cm
Svart
Orion är en mycket pigg herre med en levnadsglad attityd. Han är alltid framåt och vill alltid ha något att göra. Även han föddes här på gården av min dåvarande foderhäst Minnie.
Gaia
Welshponny av Cobtyp(Sektion C i Stamboken)
Sto
e. Milennium
u. Heio
17 år
134 cm
Fux med genomgående bläs
Gaia är ett sto med ett stort hjärta. Trots att hon är påtagande arablik så är hon aldrig nervös eller rädd. Hon är inte världens bästa hopphäst, men i dressyren är hon en av de bästa hästar jag ridit.
Fly Away af Goldentears "Fly"
Belgiskt Varmblod
Valack
e. Quinn's Safir
u. Retina af Goldentears
7 år
170 cm
Brun med stjärn och snopp
Fly Away är en riktig allroundhäst med ett hjärta av guld. Han hoppar över allting utan att tveka och i dressyren har han en utstrålning som ingen annan. Han gillar att mysa och gå på promenader, men mest av allt gillar han galoppturer i skogen
Tommy
Shetlandsponny
Valack
e. Okänd
u. Okänd
22 år
102 cm
Avblekbar skimmel
Tommy är en riktig filmshettis: överviktig, med ett stort vitt manrufs. Jag och min lillebror kämpar med hans övervikt, men den ger inte med sig. Han är envis som satan och vi har försökt träna frihetsdressyr med honom men det slutar alltid med att han galopperar runt i ridhuset.
SSI's Sunshadow "Sun, Sunny"
Blandras Welshponny/ Fullblod
Hingst
e. Darth Vader
u. Sunbeam
2 år
Ska bli ca 150 cm
Sunshadow är alltid lika villig att lära sig nya saker! Han tycker rent av om att tränas och ha saker att göra. Tar allt med en positiv attityd som han säkert ärvt från mormor Gaia.
SSI's Jason "Jappe, Jaså, Jeppe, Jason"
Svenskt Halvblod
Hingst
e. Darth Vader
u. Jolina
2 år
Ska bli ca 160 cm
Brun med stjärn
Jason hatar nya saker. Verkligen hatar. Han är rädd för dem. Men istället för att skygga och sådant så blir han sur och osammarbetsvillig. Han behöver mycket tid när han ska lära sig något nytt, men när han lärt sig det så blir han oftast väldigt duktig på det. Han är mycket vacker att se på och utmärker sig med en stadig och jämn trav och en rund och fin galopp.
SSI's Marilyn "Marilyn, Mary"
Engelskt Fullblod
Sto
e. Darth Vader
u. Angelina
2 år
Ska bli ca 170 cm
Rödskäck med svart man och svans
Marilyn är oftast okoncentrerad och gillar när det går riktigt fort. Det slutar oftast med att hon bara rusar när man longerar henne. Att löshoppa är kul, för då får hon själv bestämma tempo, men att bli körd är inte lika kul. Då kan hon lägga sig ner mellan selarna. Hennes utseende får många att falla pladask, men traven är snabb och slängig och galoppen går lite för fort.
SSI's Kim "Kim"
Blandras
Hingst
e. Corriendo Tau SWB 1250
u. Gaia
Några veckor
Ska bli ca 160 cm
Avblekbar skimmel
Kim är ett exemplariskt litet föl: Nyfiket, lekfullt och gosigt. Han har mycket spring i benen och gillar att vara ute i hagen.

Kommentarer
Postat av: EELLIINN

DALLAS!



Så heter min favvohäst IRL...

sötaste Connemaran ever..

2012-05-23 @ 16:13:42
URL: http://stallskogsstjarnan.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0