Ny(a) häst(ar)

Det har kommit en, förhoppningsvis snart två, nya hästar till mitt enkla stall ;) Och de är:
Premade Number One
Haflinger
Hingst
e. I am Number One
u. Premade Doll of Games
3 år
138 cm
"Detta är en jätte snäll och godhjärtad kille men ändå med lite eget humör. Han är hur mysig som helst i stallet och att ha och göra med. Han är sadel och tränsvan, men aldrig sutten på. Det han behöver är ett lungt hem med några kompisar, där han kan bli behandrad just som Number One!" <-- info kopierad från ponnypenny, har ju inte fått uppleva honom bymyself särskllt länge än ;)



Caspian
Irändsk Ridponny
Hings
e. Corando
u. Indra
3 år
143 cm
Caspian är en riktig liten busunge. Vill jämt ha uppmärksamhet! Han är väldigt duktig på att hoppa, har hoppat en meter i löshoppning, med ryttare på ryggen har han hoppat 50 cm. Han gillar inte att bada, duscha... Han våger knappt över vattenpölar! Han älskar att bli myst med, men på sina villkor! Mycket egen vilja, när han har tråkigt kan han bocka lite eller stanna. I hoppningen bockar han ibland efter hindrena, men han är mycket skön att rida. Vill inte komma in från hagen, får ta in kompisarna först helt enkelt.

Det är inte bestämt om Caspian kommer bli min, men jag hoppas det! Nu är det klart! Caspian åker imorgon och kommer tillbaka på Onsdag :D Lycklig?!

//S

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0