Alla mina hästar :)


Caspian
Irändsk Ridponny
Hings
e. Corando
u. Indra
5 år
143 cm
Caspian är en riktig liten busunge. Vill jämt ha uppmärksamhet! Han är väldigt duktig på att hoppa, har hoppat en meter i löshoppning, med ryttare på ryggen har han hoppat 50 cm. Han gillar inte att bada, duscha... Han våger knappt över vattenpölar! Han älskar att bli myst med, men på sina villkor! Mycket egen vilja, när han har tråkigt kan han bocka lite eller stanna. I hoppningen bockar han ibland efter hindrena, men han är mycket skön att rida. Vill inte komma in från hagen, får ta in kompisarna först helt enkelt.
Dallas xx
Engelskt Fullblod
Valack
e. Dressong xx
u. Minnie xx
19 år
176 cm
Mörkbrun m. stjuten stjärn
Dallas är en riktig hopp- och terränghäst, men i dressyren blir han stel och lat. Trots att han är ett engelskt fullblod så är han bastant och inte alltid så jättepigg. Om han inte fått gå dagen innan blir han stark i munnen och vill inte lyssna på tygeln. Han föddes här av min dåvarande foderhäst Minnie.
Fly Away af Goldentears "Fly"
Belgiskt Varmblod
Valack
e. Quinn's Safir
u. Retina af Goldentears
9 år
170 cm
Brun med stjärn och snopp
Fly Away är en riktig allroundhäst med ett hjärta av guld. Han hoppar över allting utan att tveka och i dressyren har han en utstrålning som ingen annan. Han gillar att mysa och gå på promenader, men mest av allt gillar han galoppturer i skogen
Gaia
Welshponny av Cobtyp(Sektion C i Stamboken)
Sto
e. Milennium
u. Heio
20 år
134 cm
Fux med genomgående bläs
Gaia är ett sto med ett stort hjärta. Trots att hon är påtagande arablik så är hon aldrig nervös eller rädd. Hon är inte världens bästa hopphäst, och inte i dressyren heller. Hon är min andra lufthäst och vi har upplevt så mycket tillsammans. Men nu håller jag på att växa ur henne :(
SSI's Kim "Kim"
Blandras
Hingst
e. Corriendo Tau SWB 1250
u. Gaia
2 år
Ska bli ca 160 cm
Avblekbar skimmel
Kim är en mycket lekfull liten kille. Han behöver vara med kompisar och ha massa saker att göra hela tiden. Han kan bli lite busig när man leder honom, men då är det bara att säga till på skarpen.
Leia "Snurran"
Tysk Ridponny
e. Calle Ocho 1345
u. Drei Liebe
7 år
145 cm
Leia är importerad direkt från Tyskland, och hon har arabblod i sig, men inte tillräckligt mycket för att vara en korsningsponny. Hon är känslig som attan men är en riktig hejare på dressyr. I hoppning måste hon titta lääääänge på hindrena innan hon hoppar dem. Efter bara en dag här fick hon det passande smeknamnet Snurran.
SSI's Miracle "Mirra"
Connemara
Sto
e.?
u. Laleh
1 år
Blivande D-ponny
Avblekbar skimmel
SSI's Miracle, Mirra, är ett underbart litet sto med massa spring i benen. Hon älskar att bli omhändertagen och att leka med bästa vännen Hollywood.
Premade Number One "One"
Haflinger
Hingst
e. I am Number One
u. Premade Doll of Games
4 år
138 cm
Premade Number One, One, vill ha all uppmärksamhet och kan göra nästan vad som helst för att man ska tycka om honom. Han är en riktig gentleman som stannar kvar om man ramlat av och kommer när man ropar. Han vill göra allt före alla andra och blir lätt avundsjuk. Han älskar att arbeta, han vill känna att han gör nytta :) Har man skadat sig är han väldigt försiktigr, och hjälper en med alla medel han känner till.
 
Orion xx
Engelskt Fullblod
Valack
e. Phoenix xx
u. Minnie xx
7 år
174 cm
Svart
Orion är en mycket pigg herre med en levnadsglad attityd. Han är alltid framåt och vill alltid ha något att göra. Han kanske inte alltid gillar att arbeta, men om han har ledigt och andra får uppmärksamnhet blir han avundsjuk och sur, för han vill hela tiden vara en mittpunkt i vardagen.

Som ni kanske märkt är Laleh och Tommy ite med. Det är av två orsaker: Laleh är inte min i papprena, jag håller på att fixa med det just nu, och att jag har skrivit över Tommy till min lillebror. Alltså har han en, snart två egna hästar :)
//S
Trackback
RSS 2.0